Kada se koristi TuneUp? - Uputstvo za android
uputstva
registracija rs domena

Kada se koristi TuneUp?

12.09.2012, 11:05
Kada je računarski sistem „svež“ on prvobitno radi bez problema i super brzo. Međutim, posle par meseci korišćenja dešava se to da računar radi sve sporije i sporije. Postaje potrebno mnogo više vremena za pokretanje sistema ili programa kao i učitavanje web sajtova. Posle izvesnog vremena dešava se da se sistem „zamrzava“ ili dobijate poruke o nepoznatim greškama, pa čak u najgorem slučaju BSOD (Blue Screen Of Death). TuneUp može automatski skenirati i popraviti Vaše programe u kojima se javlja greška sa samo jednim klikom miša. Ovaj softver je specijalno dizajniran za kućne korisnike tako da samo jednim klikom dobijate brz i stabilan sistem. Možete da ga koristite povremeno radi prevencije ili kada je to potrebno zbog grešaka i usporavanja sistema.

TuneUp proverava prostor na Vašem disku, startup postavke, sistemske servise, status mreže, firewall, update sistema, usb auto-play, daljinsku kontrolu desktopa, status korisničkih naloga, status registra, restore point (vraćanje sistema unazad)... Takođe određuje model hardverskih komponenti računara kao što su matična ploča, audio i video kartice, procesor, RAM i sl.Program takođe sadrži funkcije za ekonomično rukovanje potrošnjom baterije ukoliko je u pitanju laptop računar.

Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.