Kako zaraditi uz FileSonic? - Uputstvo za ekonomiju
uputstva
zaštita voća

Kako zaraditi uz FileSonic?

25.04.2013, 10:34
Poznata je činjenica da se na internetu može zaraditi jedna prosečna plata uz malo uloženog truda i rada. Postoje više metoda uz pomoć kojih se može zaraditi, a jedna od njih je i upload metoda. U ovom tekstu ćemo vam dati savete kako zaraditi novac na FileSonic-u.

Šta je zapravo upload zarada?

Upload zarada jeste takav vid zarade na internetu da kada god neko skine fajl koji ste vi prethodno uploadovali vi dobijete novac za to. Novac dobijate od servera poput FileSonic-a.

FileSonic je jedan od najboljih upload servera, ako ne i najbolji, zbog toga što je cena downloada na FileSonicu veća od ostalih servera.
Ukoliko recimo imate 1000 downloada, možete zaraditi čak i do 30$ što i nije tako mala suma novca za razliku od uloženog vremena. Zarada može da prelazi i 300-400 $ mesečno,samo ako ste uporni i ne bojite se rada.
Sve što trebate da uradite da biste povećali svoj budžet za 300$ mesečno jeste da pratite sledeća uputstva:

1) Registrujte se na gore pomenuti sajt FileSonic.

(Ukoliko ste se uspešno registrovali, prelazimo na drugi korak:)

2) Razmislite sa kakvim sadrzajem biste želeli da radite, tj šta želite da uploadujete? Da li je to “Warez” sadržaj? (gde spadaju: igrice, filmovi, aplikacije, muzika). Ili biste možda više želeli da radite sa “Adult” sadržajem? (sadržaj za osobe sa 18+ godina)

(Nakon što se opredelite s kojim sadržajem želite da radite, pređite na treći korak:)

3) Kada uploadujete fajl koji ste odabrali (recimo neku igricu ili film) posetite sledeće forume:

Forum 1
Forum 2
Forum 3
Forum 4
Forum 5

Na ovim forumima se registrujete a zatim trebate da kreirate “New Topic” i da tu ubacite svoje linkove koje ste dobili nakon uploadovanja. Takođe uz linkove trebate da dodate par slika i description (naravno da se slaže sa topicom).Time će thread biti kvalitetniji i doneće vam veću zaradu što nam je i cilj. Pored ovih foruma, možete naći još mnogo sličnih na koje možete dodavati vaš uploadovani sadržaj. Isplate sa FileSonica su redovne i mogu se vršiti na: AlertPay, PayPal i WebMoney. Da biste podigli svoj novac, na svom accountu morate imati više od 15$.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.