Kako uraditi trbušnjake kod kuće? - Uputstvo za sportove
uputstva
registracija rs domena

Kako uraditi trbušnjake kod kuće?

10.05.2013, 10:55
Da biste brzo dobili trbušnjake, nema potrebe da plaćate članstvo u teretani, možete ih uraditi i kod kuće. Postoje stvari koje možete da uradite od kuće da bi brzo izdefinisali i oblikovali vaš struk. Potrebno je više od trbušnih vežbi za trbušne mišiće. Određene promene i prilagođavanja u vašoj ishrani i sve telesne vežbe će smanjiti količinu masnoće u vašem telu, uključujući i masni sloj ispod koga se kriju trbušni mišići.
Kako dobiti trbušnjake

Zamenite bezalkoholna pića, kofein i alkoholna pića, vodom. Voda podstiče zdravo varenje i hidrira telo, pripremajući ga za stvaranje novih mišićnih vlakana.
Izbegavajte namirnice koje izazivaju nadimanje, gasove i zadržavanje vode. Soli, začini na bazi povrća kao i karfiol, brokoli, kupus, mahunarke i prokelj mogu da iritiraju stomak, tako da izgledate veće i čini da se osećate naduvenim.
Unosite protein sa svakim obrokom. Povećanje unosa proteina je od suštinskog značaja kada je u pitanju brzo dobijanje zategnutih trbušnih mišića. Da bi se izvajali mišići stomaka, potrebne su vam amino kiseline. Ovi izgrađivači se nalaze u proteinima, kao što su piletina, riba i govedina.
Jedite češće da bi naterali vaš metabolizam da bude aktivan. Jedite male porcije zdrave hrane na svaka tri sata tokom dana. Zadovoljiće vas i manja je verovatnoća da ćete imati želju da jedete. Jedite složene ugljene hidrate, kao što su vlaknima bogati i integralni proizvodi ujutru, tako da bi oni imali vremena da se svare. Izaberite nezasićene masti, takođe poznate kao zdrave masti, prezasićene masti. Nezasićene masti imaju zdrav nivo holesterola.
Trenirajte u intervalima do 30 minuta dnevno, tri puta nedeljno. Trening u intervalima je najbrži način da se sagore kardiovaskularne masti. Nekoliko minuta radite niskim intenzitetom kardio vežbe pa za nekoliko minuta vežbe visokog intenziteta. Menjajte intenzitet napred i nazad, 30 minuta. Ako nemate sobni bicikl za vežbanje, pokretnu traku za trčanje ili stepenice-penjač kod kuće, možete da radite intervalni trening ako samo hodate ili trčite u mestu.
Izgradite veću mišićnu masu da bi ubrzali gubitak telesne masnoće. Mišići aktiviraju metabolizam mišića, što dovodi do gubitka masti u celom telu, uključujući i onaj masni sloj na stomaku. Možete da koristite set tegova za vežbanje kod kuće ili da radite vežbe, koje koriste vašu telesnu težinu kao otpor. Primeri uključuju sklekove, iskorake, čučnjeve i benč.
Radite vežbe trbušnih mišića (trbušnjake) da bi istakli pločice na stomaku. Radite jednostavne trbušnjake, naizmenične trbušnjake i trbušnjake pod opterećenjem. Vežbajte tri seta od 15 do 20 ponavljanja svaki. Polako radite trbušnjake da bi održali dobru formu i fokusirali se na mišiće na kojima radite.
Izbegavajte stres. Povećan stres je povezan sa ispuštanjem hormona stresa kortizola, koji je prema sajtu Merilin Glenville, povezan sa mastima u predelu stomaka. Ostanite opušteni meditiranjem.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.