uputstva
registracija rs domena

Kako da jednostavno konvertujete video fajlove?

14.06.2010, 13:13
Postoji veoma puno besplatnih programa za Windows koji će vam omogućiti da konvertujete fajlove iz jednog formata u drugi. Free Video Converter je jedan od njih. Pomoću njega možete veoma lako da konvertujete video fajlove.

Pored toga, ovaj program će vam omogućiti elementarno editovanje video snimaka, to jest moći ćete da selektujete frejmove bilo kog video fajla i da ih obrišete ili ih korigujete. Sve što treba da uradite je da izaberete da li želite da selektujete ili deselektujete frejmove, prevučete mišem preko Timeline-a (vremenske linije) i kliknete na dugme Export.

Free Video Converter omogućuje konvertovanje video fajlova u sledeće video formate: AVI, FLV, MP4, MPG, RM, QT, i WMV, a koristi popularne kodeke kao što su XviD i H.264. Takođe postoje i predefinisana podešavanja za YouTube, iPod, iPhone, HDTV, i Flash video snimke za web.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.