https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://simandesk.kejaksaan.go.id/-/slot-thailand/index.phphttps://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako se vrsi kompajliranje CyanogenMod 9 na Mac OS X Lion? - Uputstvo za android
uputstva
registracija rs domena

Kako se vrsi kompajliranje CyanogenMod 9 na Mac OS X Lion?

04.09.2012, 12:51
Da ne bude uvek da Androidaši pljuju po Jabučarima, evo jednog korisnog uputstva za korisnike Apple-ovog operativnog sistema Mac X Lion kako da kompajlijraju CyanogenMod 9.

Na netu postoje uputstva za kompajliranje CyanogenMod 7 custom roma za Mac korisnike, međutim ovo je prvo uputstvo za kompajliranje CyanogenMod 9 roma koje je napravio ArmanUV sa XDA Developers foruma.

Ovo uputstvo je napravljeno za Samsung Galaxy Nexus, međutim moguće ga je upotrebiti i na za ostale telefone potpomagajući se referencama sa CM7 uputstava.

Ako ste korisnik Mac OS X Lion i znate i uz to imate Android telefon (takvi su retkost), idite pravo na XDA zvaničnu temu gde se nalazi detaljno uputstvo.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.