https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Šta je OTA update? - Uputstvo za android
uputstva
registracija rs domena

Šta je OTA update?

05.09.2012, 11:09
OTA (Over The Air) je update koji šalje proizvođač telefona. OTA može sadržati sigurnosne zakrpe, ispravke uočenih grešaka kao i kompletni operativni sistem (ROM). Preko OTA update-a stiže OFICIJELNI odnosno ZVANIČNI update vašeg telefona. Ovo nije custom ROM, ovo je ono što kompanije kažu da će poslati njihovim korisnicima, ono što uvek kasni nekoliko meseci.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.