Kako se koristi NovaBACKUP Professional? - Uputstvo za android
uputstva
zaštita voća

Kako se koristi NovaBACKUP Professional?

12.09.2012, 11:08
NovaBACKUP olakšava praćenje podataka i proceduru zaštite. Jednostavno podešavanje korak po korak uz pomoć „čarobnjaka“ čine ovaj softver savršenim alatom za zaštitu podataka Vaše kompanije. NovaBACKUP je najbolje softversko rešenje za zaštitu podataka 24h dnevno, 7 dana u nedelji, a pritom je jednostavan i lak za korišćenje. Ovaj program Vam daje mogućnost da rezervne kopije Vaših podataka smestite na CD ili DVD diskove. Raspoređivač omogućava da podesite automatsko pravljenje rezervnih kopija tako da ne morate čak ni da mislite o tome.
NovaBACKUP je jednostavan program za instalaciju kao i za korišćenje. „Čarobnjaci“ će Vas voditi kroz proces podešavanja i Vaša zaštita počinje odmah. Automatski proces stalno ažurira zaštitu tako da nema potrebe da se prisećate kada treba odraditi backup. Postoji čak i funkcija da Vam program posle backup-a pošalje e-mail sa obaveštenjem da je zadatak izvršen. Postoji mogućnost lokalnog kao i online skladištenja podataka jer je to jedini i najbolji način da potpuno zaštitite važne podatke. Ovaj program omogućava super brzi backup kako lokalno tako i onli

Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.