Cemu sluzi iLocalis? - Uputstvo za ajfon
uputstva
zaštita voća

Cemu sluzi iLocalis?

22.09.2012, 11:08
Pomaze pri pronalasku Vaseg izgubljenog ili ukradenog telefona. Aplikacija ima mnogo opcija kao sto su lociranje uredjaja, remote (sms, phonebook...), ispisivanje poruke na uredjaju... Najbitnije karakteristike aplikacije su lociranje uredjaja, uslikavanje i kontrola ubacene kartice.
Da bi aplikacija radila, uredjaj treba da se zakaci na internet, sto ce kad tad neko ko nadje telefon i da uradi (dovoljno je i da udje u domet wirelessa ili EDGE-a...). Tada dobijate podatke sa lokacijom i uspostavljate komunikaciju sa uredjajem. Uslikavanje se vrsi uvek kada 'pronalazac' odradi 'Slide to unlock' i slika sa prednje kamere se salje Vama na email (prethodno iz Control Panela morate ukljuciti opciju STOLEN - Ukraden). Ukoliko ubaci drugu SIM karticu, stize Vam poruka sa brojem telefona i podacima iste. Kombinacijom ove 3 opcije (a postoji ih jos) mozete lakse uci u trag izgubljenom uredjaju.
Neke od ostalih mogucnosti aplikacije: audio snimanje prostorije u kojoj je uredjaj, ubacivanje alert zone (obavesti Vas kada Vam se priblizi), mozete se pozvati sa njegovog broja, preusmeravati pozive... Aplikacija ima i opciju da ne moze da se izbrise i ugasi telefon.
Instalira se iz Cydie, kada u Search ukucate naziv aplikacije.
Posle instalacije, pojavice se ikonica na Vasem Home Screen-u.
Control Panel se nalazi OVDE.
Aplikacija se placa minimum 5€ godisnje sto nije mnogo u odnosu koliko moze da Vam pomogne. (for the records: ja sam caletu nasao telefon (3gs) za 2 dana kada ga je izgubio).
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.