https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Što je Apple store? Što je iTunes store? U čemu je razlika? - Uputstvo za ajfon
uputstva
registracija rs domena

Što je Apple store? Što je iTunes store? U čemu je razlika?

22.09.2012, 11:24
Da pojasnimo, iTunes store sastoji se od dvaju dijelova:
1. kupovanje glazbe - nije dostupno u Hrvatskoj zbog autorskih prava,
2. kupovanje aplikacija - dostupno u Hrvatskoj, uz korištenje neke od kreditnih kartica

Application Store (ili aplikacija AppStore za iPhone) podrazumijeva iPhone aplikacije koji dobivate unaprijed instalirane na svakom iPhoneu te omogućuje učitavanje i instaliranje različitih aplikacija s iPhonea bez spajanja na računalo. U AppStoreu je dostupno više od 1500 aplikacija, a većina je besplatna te se slobodno mogu skidati na iPhone.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.