https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Je li iPhone kompatibilan i s PC-jem? - Uputstvo za ajfon
uputstva
registracija rs domena

Je li iPhone kompatibilan i s PC-jem?

22.09.2012, 11:25
Da, iPhone je kompatibilan s PC-jem.

Kompatibilan je s računalima MAC koji imaju priključak USB 2.0 i s ovim softverskim inačicama: Mac OS X v10.4.10 ili kasniji te iTunes 7.7 ili kasniji.
Također je kompatibilan sa računalima s operativnim sustavom Windows i priključkom USB 2.0.
Podržani su operativni sustavi Windows Vista, Windows XP Home ili Professional s instaliranim Service Packom 2 ili kasnijim. Zahvaljujući push tehnologiji za elektroničku poštu, raspored i kontakte, sve informacije na iPhoneu 3G automatski se ažuriraju.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.