https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://simandesk.kejaksaan.go.id/-/slot-thailand/index.phphttps://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Hoće li mi se u uređaju, kada se vrati sa servisa, sačuvati moji privatni podaci? - Uputstvo za ajfon
uputstva
registracija rs domena

Hoće li mi se u uređaju, kada se vrati sa servisa, sačuvati moji privatni podaci?

25.09.2012, 11:37
Na žalost ne. I u jamstvenome listu pojašnjeno je da, kada se uređaj zamjenjuje, korisnik mora imati redovito pohranjene svoje podatke (putem aplikacije iTunes). Naime, iPhone ima kapacitet memorije 8 GB ili čak 16 GB, a zamjenski uređaj kojega će korisnik imati na raspolaganju tijekom servisiranja svega 4 GB. Dakle, na prodajnom mjestu moglo bi se odraditi, ali samo čuvanje osnovnih podataka kao što su SIM kontakti, poruke, slike… (teoretski do 4 GB). I to, naravno, pod uvjetom da neispravnost konkretnoga uređaja to dopušta.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.