https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako da pomoću dva klika zauvek izbrišete Windows fajlove? - Uputstvo za windows xp
uputstva
zaštita voća

Kako da pomoću dva klika zauvek izbrišete Windows fajlove?

21.05.2010, 14:17
Windows je odličan operativni sistem ali postoji nekoliko jednostavnih funkcija koje mu nedostaju kao što je na primer, bezbedno brisanje fajlova.

RightDelete je najjednostavniji program koji će vam dodati funkciju bezbednog brisanja fajlova. To je mali program, svega 156kb i besplatan je za daunlodovanje za Windows sisteme. Daunlodujte, ekstrahujte i pokrenite izvršni fajl koji treba da se nalazi na sistemu da bi izvršavao brisanje, zato nemojte da ga pokrećete iz zip fajla. Trebaćete da potvrdite dodavanje stavke za bezbedno brisanje u kontekstni meni. Kada je unos dodat kliknite desnim tasterom miša na bilo koji fajl i izaberite Securely Delete this file. Bićete upitani da li ste sigurni da želite da izbrišete fajl. Kada potvrdite on će biti izbrisan zauvek sa sistema.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.