Kako da lako vratite izbrisane fajlove? - Uputstvo za windows xp
uputstva
registracija rs domena

Kako da lako vratite izbrisane fajlove?

21.05.2010, 14:27
Ako ste izbrisali neki veoma važan fajl, DiskDigger je alatka koja će vam pomoći da fajl vratite, bilo da se radi o multimedijalnom fajlu ili nekom dokumentu.

Ako ste izbrisali fajl i Windows ne može da ga pronađe to ne znači da ste fajl izgubili zauvek. DiskDigger je samostalni program koji skenira sektore fizičkog diska tražeći kompletne ili delimično sačuvane fajlove. Za razliku od drugih alatki za vraćanje fajlova koji traže bilo koje fajlove, DiskDigger je fokusiran na one koje korisnici najčešće slučajno izbrišu.

U meniju Options možete da specifikujete koju vrstu fajlova želite da program traži, uključujući slike (JPEG, PNG, BMP, TIFF i GIF), dokumente (DOC i PDF), i multimedijalne fajlove (MPG, MP3, WMV, MOV i tako dalje). DiskDigger ima atraktivan prikaz koji vam omogućava da pregledate fajlove koji su otkriveni u procesu vraćanja. Funkcija Preview je posebno korisna kada skenirate velike drajvove što može da bude dugotrajan proces.

DiskDigger je besplatan za daunlodovanje i dostupna je verzija samo za Windows sisteme.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.