uputstva
registracija rs domena

Kako se koristi Garmin navigacija?

12.04.2013, 10:54
Kao lider u proizvodnji GPS uređaja, Garmin navigacija hiljadama ljudi pomaže navigirajući ih kako bi bili tamo gde žele da budu. Veliki izbor različitih proizvoda, kako onih prenosnih, onih koji se konstruišu i stoje na određenoj platformi ili ručnih uređaja, omogućava različitih korisnicima da iskoriste prednosti i različite karakteristike koje svaki od njih sa sobom nosi. Kroz elektronski korisnički interface, Garmin GPS navigaciju stavlja direktno u vaše ruke, i omogućava vam da vi budete ti koji će navigirati put do željene lokacije. Većina popularnih načina na koji se Garmin koristi su naznačene na njihovom web site-u, na stranicama gde su predstavljeni Garmin proizvodi.

1) Koristite Garmin navigaciju kako bi navigirali svoj put kroz bespuća Balkana. Linija proizvoda ‘On the Road’ omogućava korisnicima da svoj put od tačke A do tačke B nađu brzo i lako ukazujući na reljef prostora.

2) Nabavite ručni uređaj. Linija proizvoda ‘On the Go’ otvara širok dijapazon dodataka za mobilne telefone, PDA uređaje, itd. Pristupite GPS mreži iz vaše kancelarije ili iz restorana kako bi navigirali svoja putovanja na kraće relacije.

3) Upotrebite GPS prijemnik visokog stepena osetljivosti za putešestvija kroz šumu i divljinu. Garminova ‘On the trail’ linija proizvoda nudi eTrex modele ručnih GPS uređaja za potrebe putovanja kroz divljinu. Neki od ovih modela imaju integrisanu dvosmernu radio vezu za potrebe ekspedicionih grupa.

4) Nabavite Garmin proizvod namenjen sportistima. ‘Onto Fitness’ linija proizvoda je dokaz da Garmin proizvode koriste i sportisti i rekreativci kao pomoć kod njihovog treninga. Biciklisti su najčešći kupci modela Garmin 305, uređaja koji podržava mogućnost postavljanja na guvernal bicikle, koji se koristi za merenja najrazličitijih vrsta, računajući i broj pređenih kilometara.

5) Nabavite Garmin proizvod za brod ili avion. Garmin nudi još dve linije proizvoda, ‘On the Water’ i ‘In the Air’ koji su glavni asistenti pilota i kormilara. Neki od ovih modela se brzo i lako mogu prenositi iz aviona u brod ili automobil, čineći tako odlične partnere na putu svestranim vozačima.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.