Kako krekovati PC igricu? - Uputstvo za software
uputstva
registracija rs domena

Kako krekovati PC igricu?

15.04.2013, 11:08
Nabavili ste neku sjajnu PC igricu ali je ne možete odmah pokrenuti jer vam zahteva da je krekujete. U textu koji sledi na jednostavan način ćemo vam objasniti korak po korak kako da to uradite.

1.korak: naravno prvo ćete instalirati željenu igricu, i kada to uradite u ”Program Files” će vam se pojaviti nova ikonica sa nazivom te igre ili njenog proizvođača (npr Warcraft ili Blizzard i slično).

2.korak: proverite da li vam igrica zaista zahteva krekovanje. To ćete uraditi tako što čete ući u taj folder i kliknuti na ikonicu za pokretanje. Ako je ne pokrene i izbaci vam grešku da je potrebno ubaciti ispravan disk ili slično, moraćete da je krekujete.

3.korak: ubacite disk u vaš čitač ako već nije u njemu. Na tom disku nađite folder za krekovanje koji će najčešće biti pod imenom Crack ili možda Razor 101 ili nešto slično.

4.korak: otvorite taj folder i među tim fajlovima nađite onaj koji ima ikonicu kao i ona koja vam služi za pokretanje tj launchovanje te igrice.

5.korak: taj fajl kopiraj u folder gde ti je ta igrica instalirana (novi folder koji se pojavio u ”Program Files” kada ste instalirali igricu). Dobićete pitanje da li želite da taj fajl prekopirate preko već postojećeg za pokretanje igrice. Kliknite Yes.

6.korak: vaše krekovanje je završeno. Sada možete pokrenuti vašu novu PC igricu. Uživajte!
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.