Kako promeniti korisničko ime na YouTube-u? - Uputstvo za kompjutere i internet
uputstva
zaštita voća

Kako promeniti korisničko ime na YouTube-u?

16.04.2013, 11:15
Vaše YouTube korisničko ime se prikazuje na Vašem kanalu kao i na video klipovima koje ste postavljali. Kada ste ga jednom izabrali, nažalost, više ne postoji nikakva mogućnost da se ono promeni. Jedino rešenje je da kreirate novi nalog kako biste dobili novo korisničko ime. Evo kako da to odradite na pravilan način.

Idite na Youtube
Obrišite vaš stari nalog. Morate prvo biti ulogovani na vaš postojeći nalog. Idite na “Settings”, zatim kliknite na tab “Overview” i kliknite na dugme “Advanced” ispod vaše email adrese. Zatim kliknite na “Close Account”. Napomena: svi video klipovi, povezivanja i komentari koje ste napisali sa naloga će biti izgubljeni.
Ukoliko želite da sačuvate video klipove koje ste postavili na YouTube, možete ih skinuti uz pomoć mnogobrojnih sajtova koji nude ovu uslugu (Grabox.com, TubeKeeper.com, KeepVid.com itd..)
Kreirajte novi nalog. Kliknite na “Create Account” u gornjem desnom uglu sajta.
Izaberite novo korisničko ime po želji. Ovog puta dobro razmislite pre kreiranja.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.