uputstva
registracija rs domena

Kako da organizujete sistemske fajlove?

25.05.2010, 15:11
Upotrebite istu vrstu tagova za brzo razmišljanje i brzo organizovanje koje koristite za organizovanje weba pomoću TaggedFrog-a. To je besplatan pomoćni program za Windows sisteme koji sortira i pronalazi sve fajlove koje mu prosledite.

Windows Vista već ima ugrađen sistem za tagovanje, a OS X već odavno nudi meta podatke koje možete da pretražujete kao jednostavan sistem fajlova. Tagovanje u Visti je ograničeno na određene vrste fajlova i potrebna mu je centralna stanica za tagovanje kao što nudi TaggedFrog.

TaggedFrog označava sve fajlove koje imate sa ključnim rečima koje želite, tako da možete selektivno da označavate fajlove za posebne projekte, da pratite sve MP3 fajlove ili da izvršite brzu pretragu fajlova.

Dok pretražujete prikazaće se prozorčić koji prikazuje najposećenije ključne reči i možete da suzite pretragu na određenu ekstenziju.

TaggedFrog je besplatan za daunlodovanje i postoji verzija samo za Windows sisteme. Zahteva .NET 2.0 framework. Takođe postoji i prenosiva verzija koja ne zahteva instalaciju.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.