uputstva
zaštita voća

Kako da pokrenete, kreirate rezervne kopije i deinstalirate Modern UI aplikacije sa Windows 8 desktopa?

21.05.2013, 11:03
Ako ste instalirali Windows 8 operativni sistem, onda već verovatno znate da je početni ekran jedino mesto gde vam je omogućeno da organizujete Modern UI aplikacije.

Windows App Boss je odličan pomoćni program koji omogućava korisnicima Windowsa 8 da organizuju aplikacije direktno sa dektopa. Takođe je koristan za programere za dodavanje paketa za testiranje.

Windows App Boss ima veoma jednostavan interfejs i omogućava vam da jednostavno organizujete Metro aplikacije bez ulaska u Metro okruženje. Prilikom pokretanje, prikazaće se lista svih Modern aplikacija koje su instalirane na vašem Windows 8 sistemu, zajedno sa svim potrebnim informacijama, kao što su verzija, izdavač i tako dalje.
Da biste uklonili aplikaciju, jednostavno je selektujte u listi i kliknite na dugme Uninstall u gornjem desnom uglu prozora. Takođe možete da omogućite pokretanje Modern aplikacija direktno unutar interfejsa Windows App Bossa. Možete da dodate nove pakete aplikacija u listu tako što ćete kliknuti na dugme Install i konfigurisati potrebna podešavanja.

Kada deinstalirate postojeću aplikaciju, otvoriće se prozor koji vas obaveštava da je aplikacija uspešno uklonjena ili se možda desila neka greška. Pored uklanjanja i instaliranja aplikacija, Windows App Boss ima još jednu odličnu funkciju pod nazivom Snapshot. Ova funkcija vam omogućava da jednostavno kreirate rezervne kopije za aplikacije po izboru. To je korisno jer ćete bilo kada moći da vratite aplikaciju na prethodno radno stanje, u slučaju da ste uradili neke promene u njoj.

Proces kreiranja rezervne kopije je prilično jednostavan. Nakon što izaberete aplikaciju iz glavnog prozora, i kliknete na dugme Snap Shots, u sledećem prozoru koji se pojavi kliknite na dugme Create. Možete da kreirate koliko god želite rezervnih kopija.

Windows App Boss je prenosiva aplikacija i još uvek je u beta verziji.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.