Kako da jednostavno kreirate listu zadataka? - Uputstvo za kompjutere i internet
uputstva
registracija rs domena

Kako da jednostavno kreirate listu zadataka?

24.05.2013, 10:40
Može biti veoma korisno ako kreirate listu zadataka i jer je manje verovatno da ćete zaboraviti neki važan sastanak ili obavezu.

Pokki je web app platforma za Windows koja ima puno različitih servisa i igara. Wunderlist za Pokki ne samo da izgleda bolje od svoje desktop verzije već je i lakši za upotrebu. Program vam omogućava da dodate različite zadatke i potsetnike.
Prilikom instaliranja programa, prikazaće se ekran za logovanje u koji treba da unesete vaše Wunderlist korisničko ime i lozinku ili Facebook nalog. Takođe, korisnici koji su novi, mogu da se prijave sa ovog ekrana.

Nakon logovanja, program će vam prikazati već postojeće kategorije, kao što su Inbox, Week, Work, Shopping, Movies to Watch i Wish list. Međutim, ako želite možete da dodate i svoju kategoriju pritiskom na dugme Add a list.

Wunderlist vam daje obaveštenja da bi vas podsetio na sastanke i obaveze koje ste uneli. Pored toga, možete da specifikujete i pod-zadatak unutar izvornog zadatka ako želite, što će vam pomoći da srodne zadatke držite grupisane.

Wunderlist možete da otvorite klikom na ikonicu u taskbaru, koje takođe prikazuje i zadatke koje ste dodali.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.