https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako da podesite dozvole za deljenje fajlova i direktorijuma? - Uputstvo za windows xp
uputstva
registracija rs domena

Kako da podesite dozvole za deljenje fajlova i direktorijuma?

27.05.2010, 12:35
WinWorkBar je besplatan mali program koji postavlja Sidebar na vaš desktop. U Sidebaru se nalazi to-do lista, beleške, kalendar i još mnogo toga.

U ovom malom programu od svega 600KB možete naći gomilu korisnih stvari. Možete da podesite prečice na tastaturi za brzo izvršavanje bilo koje akcije, da dodelite zadatke i beleške za bilo koji dan ili dane (zajedno sa zvučnim podsetnikom), da brzo i lako kreirate ponavljajuće zadatke i da automatski prebacujete vidljivost programa, kako bi vam zauzimali prostor na desktopu samo onda kada su vam potrebni.

WinWorkBar ne radi sinhronizaciju, ali ako tražite moćan mali program koji će upravljati vašim zadacima, kalendarom i beleškama, onda je on pravo rešenje za vas. WinWorkBar je besplatan program otvorenog koda i postoji samo verzija za Windows sisteme.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.