Kako da pronađete iste fajlove na dva sistema ili diska? - Uputstvo za windows xp
uputstva
zaštita voća

Kako da pronađete iste fajlove na dva sistema ili diska?

27.05.2010, 12:42
Duplicate Files Searcher ima skromno ime, ali on je veoma moćan program za pronalaženje identičnih fajlova na jednom hard drajvu, na više sistema, ili na CD-u/DVD-u, u poređenju sa drugim sistemima za skladištenje.

Ovaj Java-zasnovani program ne zahteva instalaciju i veoma je jednostavan. Jednostavno dodajte direktorijume (i njihove poddirektorijume) u listu mesta za pretraživanje, uključujući i deljene mrežne fajlove i prenosive diskove. Po standardnom podešavanju, program će uporediti indekse svih fajlova, i uporediće bajt po bajt svakog potencijalnog rezultata pretrage.

Takođe možete da potražite tačna poklapanja imena i datuma, i da kreirate unapred definisane baze podataka fajlova što će vam uštedeti vreme u budućim sesijama. Isto tako, veoma je lako da promenite izgled programa da biste ga prilagodili Linux, Mac, ili Windows okruženju.

Duplicate File Searcher je besplatan za daunlodovanje i zahteva Java runtime okruženje da bi se pokrenuo.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.