Kako da blokirate pozive i obaveštenja na Androidu? - Uputstvo za android
uputstva
zaštita voća

Kako da blokirate pozive i obaveštenja na Androidu?

22.07.2013, 10:34
U toku radnog vremena ili nekog važnog sastanka možda biste želeli da isključite obaveštenja ili da blokirate dolazne pozive na vašem Android telefonu.

Da biste uklonili ove neželjene smetnje obično je potrebna posebna aplikacija. Međutim, ako koristite Samsung uređaj sa Android 4.1 ili novijim operativnim sistemom možete da podesite ova podešavanja u samo nekoliko koraka.
Uradite sledeće:

Otvorite App fijoku i idite na Settings. Na ekranu Settings skrolujte dole do opcije Blocking mode i pritisnite klizač da biste uključili ovaj režim.
Kliknite na tekst da biste pristupili opcijama unutar režima. Unutar režima Blocking pronaći ćete opcije za isključivanje obaveštenja i alarma.
Pod opcijom Set time možete da podesite vreme trajanja režima Blocking.
Na dnu stranice pronaći ćete opciju Allowed koja vam omogućava da izaberete određene kontakte koji mogu da vas pozovu u vreme trajanja režima Blocking.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.