https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako da ulepšate Windows XP desktop? - Uputstvo za windows xp
uputstva
registracija rs domena

Kako da ulepšate Windows XP desktop?

31.05.2010, 13:46
Možda vam je dosadilo da gledate onaj standardni izgled vašeg Windows XP-a, tako da ćemo vam dati neke predloge kako da ga ulepšate.

Možete lako da dodate novi izgled u korisnički interfejs XP-a pomoću Vista Transformation Pack-a. U Express režimu možete da izaberete funkcije za korisnički nalog a zatim restartujte računar. Nakon toga otvoriće se Welcome Center gde možete da uradite dodatna podešavanja za konfiguraciju i druga podešavanja. U odeljku Appearance izaberite Windows Aero.

Isto tako, možete da izaberete i Seven Transformation Pack koji će konvertovati XP zasnovani sistem u izgled i osećaj Windowsa 7. Instalacija je veoma slična kao i kod Vista paketa.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.