uputstva
registracija rs domena

Kako da lako otvarate programe?

03.06.2010, 09:07
Ako tražite prenosivi programski meni i pokretač programa, evo jednostavnog rešenja. Appertizer je besplatan, jednostavan i podesiv program otvorenog koda za pokretanje programa.

Appertizer možete da instalirate ili pokrenete kao prenosivi program. Pri prvom pokretanju, Appertizer nudi da importujete prečice iz Quick Launch menija i menija Start. Ako koristite standardni PortableApps format za čuvanje fajlova na USB drajvu, Appertizer će importovati prenosive programe i medije.

To nije ništa novo, ali Appertizer ima podršku za plug-inove. Takođe možete da promenite veličinu Launchera preko celog ekrana ili da ga postavite sa strane ekrana pa da izgleda kao običan Dock. Možete da dodelite i prečice za pokretanje Appertizera i da kreirate specijalne prečice unutar njega za sistemske funkcije kao što je otvaranje Control Panela i Recycle Bina.

Appertizer je otvorenog koda i dostupna je verzija samo za Windows sisteme.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.