uputstva
registracija rs domena

Kako da automatizujete udaljeno kreiranje rezervnih kopija?

03.06.2010, 09:13
Ako treba da automatizujete lokalne ili udaljene rezervne kopije, da sinhronizujete direktorijume ili da ažurirate udaljene fajlove ili web sajtove, Fling je besplatno i odlično rešenje za ove zadatke pa čak i više od toga.

Fling je FTP dizajniran da kreira rezervne kopije sa udaljenosti i da jednostavno sinhronizuje direktorijume. Ne samo da možete da upotrebite Fling za kontrolisanje lokalnog direktorijuma i da ga sinhronizujete sa udaljenim FTP sajtom ili udaljenim direktorijumom na mreži, već možete i da upravljate sa i sinhronizujete lokalne fajlove na hard drajvovima i prenosivim medijima. Fling se integriše sa Windowsom i veoma lako možete da pošaljete fajlove na udaljene ili lokalne lokacije pomoću kontekstnog menija. Možete da podesite Fling da automatski ažurira i sinhronizuje fajlove ili da ih ograniči na određeno vreme ili samo kada je prenos pokrenut ručno.

Fling je besplatan i dostupna je verzija samo za Windows sisteme.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.