uputstva
registracija rs domena

Kako da rukujete prozorima u stilu Linuxa na Windows računaru?

07.06.2010, 13:47
Taekwindow dodaje nekoliko ključnih funkcija koje se nalaze u X-Windows zasnovanom interfejsu koje su uobičajene na nekoliko popularnih Linux distribucija. Pomoću ovog prenosivog programa možete da promenite veličinu prozora, pomerate ih i na drugi način manipulišete prozorima.

Nakon pokretanja Taekwindow-a bićete u mogućnosti da pomerate prozore bilo gde unutar prozora umesto da povlačite liniju naslova prozora. Ako držite pritisnut taster Alt i levi taster miša bilo gde u prozoru, možete da ga pomerate čak i ako imate više monitora, možete da ga maksimizirate i da ga pomerite bez promene veličine. Ako držite pritisnut taster Alt i desni taster miša možete da povlačite miš da biste promenili veličinu prozora a ako kliknete srednjim tasterom miša na liniju naslova prozor će biti prebačen u pozadinu.

Taekwindow vam omogućava da upotrebite točkić za skrolovanje u bilo kom prozoru u kojem se nalazi kursor a ne samo u prozoru koji je u prvom planu. Sve u svemu ovo je odlična alatka koja će vam puno pomoći u svakodnevnom radu.

Taekwindow je besplatan za daunlodovanje i dostupna je verzija samo za Windows sisteme. Zahteva .NET Framework 2.0 ili noviji.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.