uputstva
registracija rs domena

KAKO DA snimite ekran kao izvšni fajl

08.06.2010, 12:30
Pomoćni program za kreiranje snimka ekrana, Screen2exe kreira video snimak vašeg desktopa i snima ga kao izvršni fajl koji možete da pokrenete bilo gde.

Kreiranje video snimka je jednostavan proces kroz wizard koji će vas voditi kroz korake: Prvo, nacrtajte pravougaonik oko odeljka desktopa na koji želite da se fokusirate, zatim snimite video, i na kraju pritisnite taster F10 da biste zaustavili snimanje.

Kada kreirate video snimak bićete prebačeni na ekran Edit gde možete da optimizujete video snimak tako što ćete ukloniti nepotrebne frejmove a zatim upotrebite standardne alatke za beleške da biste dodali slike i tekst u video snimak.

Kada sve podesite kako želite, možete da izaberete kvalitet snmka i da mu date naslov kao i ime fajla. Upotrebite dugme Save Now da biste snimili fajl prilikom čega će se kreirati izvršni fajl koji možete da prebacite na fleš drajv i pokrenete ga bilo gde.

Screen2exe je besplatan za daunlodovanje i dostupna je verzija samo za Windows sisteme.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.