uputstva
registracija rs domena

Kako da simulirate opciju No to All u okviru za dijalog za kopiranje fajla?

10.06.2010, 12:10
Kada pokušate da kopirate grupu fajlova iz jednog direktorijuma u drugi, Windows će otvoriti mali korisni prozor ako primeti da fajlovi u ciljnom direktorijumu imaju isto ime kao fajlovi iz izvornog direktorijuma. Možete ručno da izaberete koje ćete fajlove prepisati ili ostaviti. Ili, možete da kliknete na Yes to All da biste efektivno prepisali svaki fajl sa duplikatom imena u ciljnom direktorijumu.

Ali šta ako želite da kliknete na No to All? Takvo dugme ne postoji, ali to ne znači da vam Windows neće dozvoliti da preskočite sve duplikate fajlova. Sve što treba da uradite je da držite pritisnut taster Shift i da kliknete na No. Sada će Windows preskočiti sve fajlove sa dupliranim imenima i kopiraće ostatak fajlova u novi direktorijum, i na taj način vam uštedeti puno vremena, nerviranja i ponavljajućih pokreta prstima.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.