uputstva
registracija rs domena

Kako da konvertujete Flash filmove u skrinsejvere

14.06.2010, 13:02
Ako ste ikada radili sa Flash-om, i pomislili "hej, ovaj Flash fajl bi bio odličan skrinsejver", onda je danas vaš sretan dan. InstantStorm je besplatna aplikacija koja brzo i lako konvertuje Flash filmove u skrinsejvere.

InstantStorm je fajl veličine samo 2.7 MB, a njegovo instaliranje je brzo i lako. Kada pokrenete InstantStorm, vi imate opciju da kreirate novi projekat od nule, pomoću New Project Wizard-a, ili možete da otvorite postojeći projekat.

New Project Wizard je dobar način da se upoznate sa programom, tako što ćete kreirati projekat od nule. Čarobnjak će vas provesti kroz proces imenovanja skrinsejvera, biranja Flash fajla, i selektovanja bitmap slike koju ćete upotrebiti za instalacioni ekran. Nakon što ste napravili sve izbore koji se traže od vas, kliknite na create i vaš skrinsejver će biti snimljen kao izvršni fajl. Dvostruko kliknite izvšni fajl skrinsejvera i vaš skrinsejver će biti instaliran.

InstantStorm vam dozvoljava da podešavate vaš novi skrinsejver na nekoliko načina, uključujući skaliranje Screensaver slike, mogućnost da kreirate Screensaver prečicu na desktopu i još mnogo toga.

InstantStorm je besplatan za preuzimanje i postoji samo verzija za Windows.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.