uputstva
registracija rs domena

Kako da brzo i lako kreirate 3D slike i animacije?

14.06.2010, 13:06
Ako želite da pravite vaše virtuelne 3D glumce, 3D modele i 3D sadržaje, onda morate da isprobate DAZ Studio. DAZ Studio je alat za 3D poziranje i animiranje prepun mogućnosti koji omogućuje korisnicima svih nivoa znanja da lako kreiraju fenomenalne digitalne 3D slike.

Bez obzira da li ste početnik u svetu 3D-a ili ste iskusni umetnik, ustanovićete da je DAZ Studio savršen alat da dizajniranje unikatnih digitalnih radova i animacija sa virtualnim ljudima, životinjama, vozilima, pozadinama i još mnogo toga. Iskusite potpunu kreativnu slobodu sa DAZ Studiom i izrazite sebe kao nikada do sada.

Njihovim rečima:

DAZ Studio je besplatan softver za mase koji želi da oslobodi vaš kreativni genije. Sada je još lakše raditi u ovom programu zahvaljujući funkciji Activity Tabs. Ove kartice će vam omogućiti da koristite svu moć ovog programa bez potrebe da satima proučavate program. Celokupan proces se svodi na Load, Pose, i Render.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.