https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako da kreirate video koji se automatski pokreće? - Uputstvo za multimediju
uputstva
zaštita voća

Kako da kreirate video koji se automatski pokreće?

15.06.2010, 15:25
MoviX2 stavlja mali Linux sistem na disk ili flash koji možete da startujete i pogledate bilo koji video fajl. Ovo je veoma korisna alatka za prikazivanje ili za računare sa manjim mogućnostima.

Većina korisnika jednostavno upotrebi VLC Player ili snimi video na DVD, međutim, ako treba da pogledate video na sistemu koji nema DVD drajv, MoviX2 će vam u tome pomoći.

Linux korisnici koji rado koriste Terminal i korisnici Windowsa mogu da spoje ISO sa video fajlom, ako žele, ili možete da upotrebe grafičke opcije na web sajtu ovog projekta. Windows korisnici mogu da preuzmu MoviX2 paket koji se završava ekstenzijom .exe a zatim da prate instrukcije za dalju upotrebu, a korisnici Linuxa mogu da preuzmu najnovije MoviX2 fajlove.

MoviX2 je besplatan za daunlodovanje samo za Windows i Linux sisteme.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.