uputstva
registracija rs domena

Kako da konvertujete više video formata?

15.06.2010, 13:26
Clone2Go je program za konvertovanje video formata koji je veoma jednostavan za upotrebu. Program podržava veliki broj formata kao što su: WMV, FLV, MPEG4, AVI, i 3GP.

Isto tako, konvertovanjem možete da dobijete više različitih formata za upotrebu video snimka na svom iPod-u, Zune-u ili mobilnom telefonu. Clone2Go podržava grupno procesiranje tako da možete da učitate više video snimaka i ostavite da program odradi konvertovanje. Konvertovanje se izvršava veoma brzo a interfejs je veoma jednostavan.

Ako često tražite video snimke na YouTube-u ili Google Videu, postoji odlična funkcija koja će vam pomoći a to je integrisanje sa sajtovima. Postoji i profesionalna verzija programa koja vam omogućava da snimite sopstvene profile. Besplatna verzija vam omogućava da podesite podešavanja onako kako želite ali ne možete da snimite podešavanja koja napravite.

Ipak, besplatna verzija ima jako puno odličnih funkcija i vredi je isprobati.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.