uputstva
registracija rs domena

Kako da lako pratite vašu bateriju na laptopu?

17.06.2010, 15:42
Merač baterije koji dolazi sa Windows XP, Vista ili Windows 7 operativnim sistemima je dobar za grubo procenjivanje koliko vam je vremena ostalo pre nego što se baterija isprazni. Međutim, BatteryBar ide korak dalje i obezbeđuje vam novu ikonicu u liniji sa alatkama koja prikazuje detaljne informacije o bateriji.

Kada daunlodujete i instalirate BatteryBar, trebaćete da kliknete desnim tasterom miša na Windows taskbar i da dodate novu liniju sa alatkama. Prikazaće se metar sa informacijama o preostalom životu baterije u procentima. Kliknite na ikonicu i dobićete informaciju o tome koliko vremena vam je još preostalo za rad na računaru pre nego što se baterija isprazni.

Kada postavite kursor na ikonicu dobićete deteljne informacije uključujući i kapacitet baterije. BatteryBar je besplatan za daunlodovanje.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.