uputstva
zaštita voća

Kako da zaštitim decu na Internetu?

05.05.2011, 16:31
Ranije su roditelji opominjali decu da ne uzimaju slatkiše od stranaca i slično. U ovo elektronsko doba, naša deca nisu bezbedna ni kada sede za računarom.


Postoji puno programa koji vam omogućavaju da kontrolišete upotrebu interneta od strane vašeg deteta ali je ubedljivo jedan od najboljih OnlineFamily od Nortona. On vam omogućava ne samo da kontrolišete koje web sajtove posećuju vaša deca već ograničava i vreme upotrebe računara, ograničava gde mogu da idu, kontroliše aktivnosti na društvenim sajtovima pa čak obezbeđuje i njihove lične informacije. Najbolje od svega je što je interfejs veoma jednostavan. Ako se registrujete sada, možete besplatnu da koristite servis.

Da biste započeli kontrolisanje upotrebe računara od strane vaše dece registrujte se ovde i daunlodujte program. Nakon registracije biće zatraženo ime vašeg deteta kao i njegove godine.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.