uputstva
registracija rs domena

Kako skinuti slike sa Fejsbuka koristeći fbdownloader

18.02.2012, 12:39
Sa programom fbdownloader je moguće sa Facebook-a skinuti svoje slike, slike u kojima smo tagovani kao i albume prijatelja. Nažalost nije moguće skidati slike sa Facebook stranica ili Facebook grupa. Ako saznamo za takav program opisaćemo ga. :) Sa fbdownloaderom možete skinuti sve svoje davno postavljene slike na Facebook, slike koje više nemate na računaru ili slike u kojima su vas drugi tagovali. Isto tako je moguće i skidanje albuma svojih prijatelja. Umesto da skidate jednu po jednu sliku, što oduzima vremena, sada možete jednim klikom da skinete ceo album.

Dakle, ako želite da skinete sopstveni album sa Facebook-a ili album vaših prijatelja potrebno je da instalirate program sa ovog linka:

http://fbdownloader.com/

Kod prvog koraka instalacije kliknite na Accept, ali u drugom koraku će vas program pitati da li želite da instalirate drugi program od iste kompanije. Pošto nam to nije potrebno kliknite na Decline.
Potom sačekajte da se program instalira i unesite svoje Facebook podatke.
Zatim, morate da dva puta kliknete na Allow kako bi omogućili pristup aplikaciji da ulazi na vaš profil.
Sada možete da počnete sa skidanjem slika. Kao što vidite sa strane birate da li želite da skidate svoje slike, slike u kojima ste tagovani ili slike svojih prijatelja.
Mi smo u ovom slučaju odabrali biranje slika svojih prijatelja. U polje broj jedan je potrebno da odaberete prijatelja, zatim da na polje broj dva kliknete kako bi se prikazali svi njegovi albumi. Polje broj 3 označava folder na računaru u kojem će se snimiti slike. I najzad kada kliknete na polje broj četiri počeće skidanje slika sa Facebook-a na vaš računar.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.