uputstva
registracija rs domena

Kako da uklonite oštećene antivirusne programe?

06.03.2012, 11:30
Jedan od čestih problema koji se javljaju na računaru su oštećeni antivirusni programi i loše instalacije bezbednosnih programa. U većini slučajeva ne postoji jednostavno rešenje za njihovo uklanjanje kada nešto loše krene.
Srećom, neke kompanije su obezbedile alatke za deinstalaciju koje će vam pomoći. Evo koji su to alati koje treba da imate da biste rešili probleme sa bezbednosnim alatima:


McAfee: MCPR - Daunlodujte ovaj program direktno sa njihovog web sajta, a ako budete imali problema daunlodujte ga sa Softpedia-e.
Norton: Norton Removal Tool - Ova alatka radi odličan posao čišćenja. Međutim moramo da vas upozorimo da će se možda desiti da vam nestanu i neki fajlovi, direktorijumi ili ključevi registra, ali će sigurno ukloniti problematičan program.
Kaspersky: KAVremover - KAVremover ćete lako pronaći na web sajtu Kaspersky.
Avast: ASWclear - Na web sajtu Avasta, dobri momci su postavili jednostavan link koji će vam pomoći da uklonite oštećeni program sa mašine.
Avira: Registry Cleanup - Alvira obezbeđuje alatku koja će vam pomoći da se oslobodite ostataka programa u registru.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.