https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako da koristite kontrole zvuka? - Uputstvo za kompjutere i internet
uputstva
registracija rs domena

Kako da koristite kontrole zvuka?

17.03.2012, 11:21
Podešavanje zvuka na Mac računaru putem tastature je veoma jednostavno, uz upotrebu tri tastera - za pojačavanje, smanjivanje i pauziranje zvuka.
Kada podešavate jačinu zvuka, čućete zvuk koji vam pomaže da odredite kada je dovoljno glasno ili kada je dovoljno tiho. Međutim, ako želite, možete da podesite jačinu zvuka i bez signalnog zvuka. Da biste privremeno isključili zvuk "promene jačine zvuka", držite pritisnut taster Shift dok podešavate jačinu zvuka. Na ekranu će se pokazati vizuelni indikator bez zvuka.

Ako želite, možete zauvek da isključite zvuk "promene jačine zvuka" tako što ćete otvoriti System Preferences a zatim kliknite na panel Sound Preferences. Isključite opciju Play feedback when volume is changed.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.