uputstva
registracija rs domena

Kako se priprema Cepkan ajvar?

10.10.2012, 12:23
Potrebno je:

4 kg paprika (crvenih)
150 ml vinskog sirća
300 ml ulja
50 g šećera
7 kašičica soli

Priprema

Paprike ispeći, oljuštiti i iseći na štapiće.

Napraviti mešavinu sirća, ulja, šećera i soli. Kada ova smesa prokuva, dodati papriku i pržiti oko 1 sat.

Ajvar sipati u vruće tegle i odmah zatvarati.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.