Kako se priprema Ajvar cepkani? - Uputstvo za zimnicu
uputstva
registracija rs domena

Kako se priprema Ajvar cepkani?

17.10.2012, 10:57
Potrebno je:

20 kg crvene paprike
5 zatvarača esencije
250 g šećera
1 l ulja
soli po potrebi
4 konzervansa

Priprema

Papriku ispeći, oljuštiti i iscepkati. Esenciju, šećer, ulje i so špinovati, kao za slatko.

Dodati papriku i kuvati, dok se ne vidi dno šerpe, kada se povuče varjača.

Dodati konzervans i sipati u tegle.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.