uputstva
zaštita voća

Kako se priprema Pikantna zimska pašteta?

08.11.2012, 10:08
Potrebno je:

40 mesnatih crvenih paprika babura
4 kg paradajza
1 kg crnog luka
100 g belog luka
1 veza celerovog lista
2,5 dl ulja
250 g senfa
3 kesice bibera
soli po ukusu

Priprema

Povrće operite, očistite i isecite, pa stavite u lonac da se kuva dok ne omekša.

Ispasirajte masu, zatim je kuvajte dok se ne zgusne.

Posolite, dodajte ulje, biber i senf, pa pržite još pola sata.

Dodajte konzervans, promešajte, sipajte u zagrejane tegle i zatvorite ih.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.