Kako dekorisati svesku? - Uputstvo za kucu i bastu
uputstva
registracija rs domena

Kako dekorisati svesku?

28.05.2015, 06:01

1.Napišite svoje ime na parče papira. Izaberite papir koji je u obliku pravougaonika i zalepite ga na karton, da bi povećali izdržljivost. Pazite da sve to odgovara veličini vaše sveske. Pored imena možete da napišete i koji ste razred, iz kojeg predmeta je sveska i sl. Kada ste sve to popunili, možete da zalepite na prednjoj korici super lepkom.

2.Zalepite zanimljive slike po koricama sveske. Možete iseći iz časopisa i zalepiti slike životinja, slike iz stripova, omiljenih ličnosti ili čak i vaše slike. Možete pokrivati što veći deo sveske, samo nemojte prekriti karticu sa svojim imenom. Izaberite slike koje vas opisuju.

3.Dodajte nalepnice na prednjoj strani sveske. Prazne delove vaše korice možete popuniti sa nalepnicama. Možete da ih lepite i po slikama, samo nemojte po kartici. Možete i sami da napravite vaše nalepnice.

4.Lepite tkaninu oko kartice. Nađite neku lepu tkaninu i zalepite je oko kartice. Ovo će dati vašoj svesci elegantniji izgled. Neki jači lepak će biti dobar za ovo. Možete čak i ukrasiti tkaninu šljokicama.

5.Crtajte po bilo kakvim praznim mestima na svesci. Ako niste pokrili u potpunosti svoju svesku, možete koristiti istu boju markera kojim ste pisali ime na kartici da bi crtali srca, usne, zvezde, cveće ili šta vi želite po tim praznim mestima.
Postavio clan: Dinsa
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.