uputstva
registracija rs domena

Kako da usporite DVD i CD drajvove kako bi tiše radili?

21.06.2010, 12:10
Kada koristim DVD drajv ja stvarno ne volim da čujem onaj glasni zvuk koji nastaje rotiranjem DVD-a. Kod nekih DVD-ova ovo je izraženije nego kod drugih. Ako i vama smeta buka koju proizvodi vaš DVD drajv, onda pročitaje ovaj članak jer mi imamo rešenje za vas.

Sve što treba da uradite je da instalirate Nero DriveSpeed koji vam omogućuje da usporite DVD drajv kako bi sporije okretao DVD ili CD i tako pravio manje buke, u situacijama kada ne morate najvećom brzinom da kopirate podatke. Ova funkcija odlično radi kada gledate filmove ili slušate muziku, i želite da se opustite uz vašu omiljenu muziku ili film, bez da vam smeta DVD-ovo tandrkanje.

Nakon što ste instalirali Nero DriveSpeed pojaviće se popup prozor čim ubacite disk, sa pitanjem da li želite da radite u Fast (brzi) ili Silent (tihi) režimu rada.

Pored navedenog vi možete i da odredite sopstvenu brzinu kojom želite da se diskovi okreću.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.