Kako izabrati rolere? - Uputstvo za sportove
uputstva
zaštita voća

Kako izabrati rolere?

07.05.2013, 10:38
Ovo je članak koji će vam u pet jednostavnih koraka dati savete kako izabrati rolere. Pa krenimo redom:

1) Prvo izaberite rolere po vrsti. Danas postoje roleri sa različitim vrstama točkova, najčešće su to jednoredni i klasični na četiri točka ili različiti tipovi za ulični hokej. Odredite za šta ćete koristiti rolere i onda donesite odluku.

2) Vrsta rolera takođe zavisi od toga koliko ste vešti. Naprednim uličnim hokejašima i rekreativnim skejterima će trebati roleri izuzetnog kvaliteta sa pojačanim delovima i točkovima koji će izdržati svakodnevno i dugotrajno korišćenje. Potražite koturaljke sa stepenom izdržljivosti neophodnim za određene okolnosti i sportsku upotrebu.

3) Sledeća stanica je veličina. Roleri treba da budu udobni i da odgovarajuće pasuju tako da je pametno da ih isprobate u prodavnici i istestirate radi komfora i vožnje.

4) Zajedno sa cenom, važno je da uporedite radnju zbog vrednosti i mogućnosti da biste uštedeli što više novca. Proverite vrstu materijala, kvalitet, stil, namenu i mogućnost garancije. Uporedite udobnost i sve ostalo da biste pronašli najbolji par.

5) Kupite ih. Pitajte o vrstama boja i šta mnogi korisnici vole. Prodavci mogu biti u stanju da vam ponude neke rolere kao nešto što bi kupcu odgovaralo zbog izdržljivosti, udobnosti ,osećaja tokom vožnje i bilo čega drugog. Saznajte sve detalje sledite korake i kupite ono što vam se čini kao najbolje.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.