Kako da isključite Vistin Aero pre pokretanja aplikacije? - Uputstvo za windows vista
uputstva
registracija rs domena

Kako da isključite Vistin Aero pre pokretanja aplikacije?

11.06.2010, 14:10
Da li želite da izvučete i poslednji atom snage iz vaše mašine, ili imate probleme sa kompatibilnošću između Aero-a i nekih aplikacija koje koristite? U oba slučaja, trebaće vam neki lak način da isključite Aero dok koristite date aplikacije. U ovom članku ponudićemo vam jedno brzo i lako rešenje za isključivanje Aero-a po potrebi.

Vi možete da editujete parametre prečice za otvaranje aplikacije koja će automatski da deaktivira Aero čim pokrenete datu aplikaciju, i da ga ponovo aktivirate čim se aplikacija zatvori.

Jednostavno kliknite desnim tasterom miša na prečicu za otvaranje programa i izaberite Properties, a onda Compatibility karticu

Sada u području Settings potvrdite polje opcije "Disable desktop composition" da biste isključili Aero sledeći put kada upotrebite prečicu.

Ako imate i drugih problema sa kompatibilnošću ja vam preporučujem da upotrebite režim kompatibilnosti (compatibility mode) u istom okviru za dijalog.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.