Kako da prikažete naslove prozora u Windows Visti? - Uputstvo za windows vista
uputstva
registracija rs domena

Kako da prikažete naslove prozora u Windows Visti?

11.06.2010, 14:33
Niko ne zna sa stopostotonom sigurnošću zašto je Microsoft odlučio da prozoru Explorera više ne treba naslov, ali tako je kako je. Vi i dalje možete da pogledate u liniju adrese kako biste videli u koji direktorijum gledate, ali postoji još jedno rešenje.

Ovo rešenje dolazi u obliku malog pomoćnog programa koji se zove AeroBar i koji ne radi ništa drugo osim što dodaje naslove prozorima Explorera na osnovu aktuelno izabranog direktorijuma.

Sve što treba da uradite je da daunldoujete i pokrenete izvršni fajl, a ako vam se svidi rezultat možete da ga dodate u Startup grupu programa.

Ako želite da zaustavite ovu aplikaciju u toku rada, otvorite Task Manager, pronađite Aerobar.exe proces u listi, a onda kliknite na End Process.

Napomena: Opet napominjenmo da ne morate da instalirate svaki program o kojem pišemo, već instalirajte samo one aplikacije koje će vam biti od koristi.
Postavio clan: Uputstvo_84
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.