Kako da automatski pomerite emailove u specifične direktorijume u Outlook-u? - Uputstvo za kompjutere i internet
uputstva
registracija rs domena

Kako da automatski pomerite emailove u specifične direktorijume u Outlook-u?

15.08.2013, 11:03
Ako ste prijavljeni da svakodnevno primate emailove sa vestima može se desiti da vam oni veoma brzo ispune ceo Inbox. Možda ćete poželeti da ih snimite i kasnije pročitate. Najbolja organizacija emailova bi bila kada biste ove emailove držali u specifičnim direktorijumima.
Opisaćemo vam kako možete da kreirate jednostavno pravilo u Outlook-u da biste automatski postavili primljene emailove u specifične direktorijume. Evo šta je potrebno da uradite:


Kliknite desnim tasterom miša na email poruku koju želite automatski da prebacite u direktorijum i izaberite opciju Create Rule.

Otvoriće se ekran Create Rule tako da možete da izaberete uslove za dati email. U zavisnosti od toga kako vam je podešen email, prikazaće se šta treba da izaberete za uslove. Takođe možete da dodate i vizuelna i zvučna obaveštenja. Kliknite na Move the item to folder.

Potražite lokaciju direktorijuma u koji želite da pošaljete email ili kreirajte novi direktorijum.

Kliknite na OK u prozoru Create Rule a zatim kliknite na OK u sledećem okviru za dijalog.

To je sve.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.