uputstva
zaštita voća

Kako da brzo zaključate, isključite ili restartujete računar?

29.02.2012, 10:22
Ako tražite način da brzo isključite, zaključate ili "uspavate" vaš računar najjednostavnije rešenje je da upotrebite Shutdown Timer.
Windows ima ugrađene alatke za osnovno isključivanje kao što su raspoređeni zadaci za određivanje vremena kada želite da se računar isključi. Ugrađena funkcionalnost nije baš jednostavna za upotrebu, ali pronašli smo jednostavnije rešenje.

Shutdown Timer olakšava da isključite računar kada je procesor aktivan ili da "uspavate" računar kada je mrežna kartica neaktivna određeno vreme.

Možete da isključite, "uspavate", restartujete ili zaključate računar na osnovu vremena i datuma, upotrebe procesora, upotrebe memorije ili mrežne aktivnosti. Bez obzira da li želite da isključite računar nakon što se završi daunlodovanje, nakon renderovanja ili nakon zatvaranja kancelarije, Shutdown Timer nudi prečicu koja će vam pomoći u tome.

Shutdown Timer je besplatan program i dostupan je za Windows sisteme.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.