https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-gacor/https://satpolpp.makassarkota.go.id/data/slot-demo/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-dana/https://dprd.makassar.go.id/download/slot-dana/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-garansi/https://disbud.makassarkota.go.id/slot-hoki/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-garansi/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot4d/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-thailand-gacor/https://jdih.narotama.ac.id/-/slot-qris/terongmas
Kako da preuzmete aplikacije sa vašeg telefona/tableta? - Uputstvo za android
uputstva
registracija rs domena

Kako da preuzmete aplikacije sa vašeg telefona/tableta?

04.09.2012, 12:47
Da biste preuzeli flash player, potrebno je da pokrenete Play Store aplikaciju. Nakon toga, pritisnite “MENU” dugme na vašem telefonu i izaberite opciju “MY APPS”. Kada se otvori prozor “MY APPS”, biće vam prikazan tab “INSTALLED”. Potrebno je da pređete na “ALL” tab koji prikazuje listu svih aplikacija koje ste instalirali, a vezane su za vaš nalog. Dakle, “ALL” tab ne prikazuje samo trenutne aplikacije koje imate instalirane, već i one aplikacije koje ste prethodno imali, a sada su izbrisane sa vašeg telefona/tableta.

Sada je potrebno da u listi aplikacija pronađete “Adobe Flash Player” i da je otvorite. Kao što vidite, aplikacija je i dalje dostupna na Play Store-u ali je malo sakrivena. Kliknite na dugme “INSTALL” i uživajte.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.