Kako se pripremaju Pasterizovani krastavčići? - Uputstvo za zimnicu
uputstva
zaštita voća

Kako se pripremaju Pasterizovani krastavčići?

17.10.2012, 10:55
Potrebno je:

10 kg kornišona
10 l vode
200 ml esencije
300 g soli
200 g šećera
lovorov list
biber u zrnu (crni i beli)
slačica

Priprema

U tegle predjati kornišone i začine, naliti toplom vodom i dobro zatvoriti.

Na dno dublje šerpe staviti krpu, poredjati tegle i naliti toplom vodom, da predje poklopac za prst.

Zagrevati do zujanja i tako ih držati 20 min.

Ostaviti da se ohlade u vodi ili ih izvaditi, ali utopliti do sutradan.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.