Kako da dodate interfejs Windows 8 stila na Android uređaj? - Uputstvo za android
uputstva
zaštita voća

Kako da dodate interfejs Windows 8 stila na Android uređaj?

12.07.2013, 10:45
Windows 8 nam je predstavio jednu fantastičnu funkciju, Modern desktop interfejs, ranije poznat kao Metro.

Modern desktop interfejs ima potpuno novi početni ekran i pločice za aplikacije. Mnogi korisnici su se bunili da ovaj interfejs ne bi trebao da pripada desktopu zbog njegove jednostavnosti i nedovoljne upotrebe prostora na ekranu, i da bi radije odgovarao mobilnim uređajima kao što su smart telefoni i tableti.

Ako ste korisnik Android uređaja, verovatno ste upoznati sa mogućnošću podešavanja urađeja. Zbog toga, ako vam se dopada Modern interfejs, možete da ga koristite i na vašem Android uređaju
Fake Windows 8 Launcher

Iako ne možete da uradite ništa da biste promenili temu svih aplikacija na Android uređaju, da izgledaju kao one na Windowsu 8, možete dapromenite Launcher tako da oponaša početni ekran Windowsa 8.

Najbolja aplikacija koja će vam to omogućiti je Fake Windows 8 Launcher. Iako nije savršena replika interfejsa, odlično će oponašati Windows desktop. Fake Windows 8 Launcher možete da podešavate i omogućava vam da izaberete koje aplikacije biste želeli da prikačite za početni ekran, koju pozadinu biste želeli da upotrebite i prikazano je čak i korisničko ime u uglu ekrana. Launcher takođe funkcioniše u pejzažnoj orijentaciji.
Postavio clan: Pojedinac
Podeli na Facebooku Podeli sa prijateljima na facebook-u

Komentari

Trenutno nema komentara, komentarisite clanak pomocu forme koja se nalazi ispod

Da bi ste mogli da komentarisete clanke morate se registrovati


Obavestenje: Komentari nisu zvanicni stavovi ovog sajta već subjektivna mišljenja. Sajt Uputstva.rs nije odgovoran za stavove koji su iznešeni u komentarima i oni su vlasništvo njihovih autora.